Samsun Ticaret ve Sanayi Odası | www.samsuntso.org.tr
Tel : +90 362 432 36 26 | İletişim
Dil değiştir : Tr En
Murzioğlu, GTİ Genel Kurulu’na katıldı « Geri
Murzioğlu, GTİ Genel Kurulu’na katıldı
Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı Salih Zeki Murzioğlu, TOBB ile 137 Oda ve Borsanın ortak olduğu, Yap-İşlet-Devret modeli çerçevesinde kara sınır kapılarını modernize eden Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret AŞ (GTİ) Genel Kurulu’na katıldı.
 8 Mart, 2024


Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı Salih Zeki Murzioğlu, TOBB ile 137 Oda ve Borsanın ortak olduğu, Yap-İşlet-Devret modeli çerçevesinde kara sınır kapılarını modernize eden Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret AŞ (GTİ) Genel Kurulu’na katıldı.​ Genel Kurul, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.        

Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı Salih Zeki Murzioğlu, TOBB ile 137 Oda ve Borsanın ortak olduğu, Yap-İşlet-Devret modeli çerçevesinde kara sınır kapılarını modernize eden Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret AŞ (GTİ) Genel Kurulu’na katıldı.​ Genel Kurul, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.  

Diğer Haberler Tüm Haberler »
Samsun’da kadın istihdamı ve girişimciliği için güçlü iş birliği Samsun’da kadın istihdamı ve girişimciliği için güçlü iş birliği
4 Temmuz, 2025
Samsun’da kadınların iş gücüne katılımını artırmak ve girişimcilik potansiyelini desteklemek amacıyla önemli bir adım atıldı. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO), Samsun Üniversitesi (SAMÜ) ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) arasında “Samsun’da Kadın İstihdamı ve Kadın Girişimciliği” temalı bir iş birliği protokolü imzalandı.
Murzioğlu, İSO ikinci 500’de yer alan Samsunlu firmaları kutladı Murzioğlu, İSO ikinci 500’de yer alan Samsunlu firmaları kutladı
7 Temmuz, 2025
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, İSO’nun 2024 raporuna göre Türkiye'nin İkinci 500 Sanayi Kuruluşu arasına girmeyi başaran Samsunlu altı firmayı kutlayarak, başarılarının devamını diledi.
Otizm
SAMSUN TİCARET ve SANAYİ ODASI
Tel : +90 (362) 432 36 26
Faks : +90 (362) 432 90 55
E-Posta : samsuntso@samsuntso.org.tr
KEP : samsuntso@hs03.kep.tr
Adres : Yenimahalle Mah. 839.Sokak No:120 CANİK / SAMSUN
,
Samsun TSO Bülten
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası | Facebook Samsun Ticaret ve Sanayi Odası | YouTube Samsun Ticaret ve Sanayi Odası | Twitter Samsun Ticaret ve Sanayi Odası | Linkedin Samsun Ticaret ve Sanayi Odası | Instagram Samsun Ticaret ve Sanayi Odası | RSS
Bilgi Edinme | Telefon Rehberi | Görüş ve Öneri | Üye Bilgi Güncelleme | Hesap Numaraları | Sıkça Sorulan Sorular
Site Haritası | Web Mail | Mobil Site | E-Organ
Ticaret Sicil Gazetesi | Müteahhitlik Karnesi | Marka/Patent Araştır | Fire ve Zaiyat Oranları | Sermaye Piyasa Verileri
Mükellef Bilgileri Bildirimi | Yatırım Teşvik Mevzuatı | NACE Kodu Sorgula | Kamu İhale Bülteni
Barkod İşlemleri | Resmi Gazete | Fuar Rehberi | Mevzuat Ara | M.E.R.S.İ.S
Samsun TSO Eğitim Vakfı | Hizmet Standartları | Basında Biz | Raporlar | İstatistik | Ekonomik Bülten
TOBB - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Enterprise Europe Network Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Rekabet Kurumu
Toplam 1 (bir) adet Duyuru Bulunmaktadır. 1
1
TOBB Nefes Kredisi Uygulaması
TOBB Nefes Kredisine ilişkin protokol Kredi Garanti Fonu (KGF) ve Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Akbank, Yapı ve Kredi Bankası, Denizbank ve Ziraat Katılım Bankası ile imzalanmıştır. Bu çerçevede, oda/borsa üyeleri, 08.07.2025 Salı günü itibarıyla, TOBB Nefes Kredisi işlemlerinde kullanılmak üzere tarafınızca ücretsiz olarak verilecek faaliyet belgesi ile birlikte bahsi geçen bankalara ait şubelerden kredi başvurusunda bulunabilecektir. Birliğimiz ile odalar/borsalar kredi onay süreçlerine iştirak etmeyecek ve referans vermeyecektir. TOBB Nefes Kredisi; - Tahsis edilmiş limitler dahilinde, risk durumuna göre azami 1 Milyon TL ile 2,5 Milyon TL aralığında, - 6 ay ana para ve faiz ödemesiz, azami 36 ay vadeli, - 24 aya kadar vadeli kredilerde %38 faiz oranıyla, 24 aydan uzun vadeli kredilerde %37 faiz oranıyla, - 5.000 TL başvuru ücretiyle, %0,5 (binde beş) banka komisyonuyla, %1 (yüzde bir) kefalet komisyonuyla, - Herhangi bir teminat talep edilmeden, (Şahıs işletmelerinde üçüncü şahıs kefil bulunamaması durumunda, müşterinin talebi üzerine, maddi teminat istenebilecektir.) şartlarıyla ilgili bankalar aracılığıyla kullandırılacaktır.     Detay için tıklayınız.
KAPAT X