|
|
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun Valisi Orhan Tavlı’nın başkanlığında gerçekleştirilen Samsun ili ve ilçeleri Oda/Borsa Yönetim Kurulu Başkanları Müşterek Toplantısı’na katıldı.
23 Aralık, 2024
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun Valisi Orhan Tavlı’nın başkanlığında gerçekleştirilen Samsun ili ve ilçeleri Oda/Borsa Yönetim Kurulu Başkanları Müşterek Toplantısı’na katıldı. Toplantıda, Samsun genelindeki ticari faaliyetler ve istihdam artırma çalışmaları ele alındı.
Samsun ili ve ilçeleri Oda/Borsa Yönetim Kurulu Başkanları Müşterek Toplantısı, Vali Orhan Tavlı başkanlığında Havza'da gerçekleştirildi. Toplantı öncesi Vali Tavlı ve Oda/Borsa Başkanları, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret etti. Ardından ise,Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ev sahipliğinde Samsun Oda ve Borsalar Yönetim Kurulu Başkanları Müşterek Toplantısı'na geçildi. Samsun Valisi Orhan Tavlı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Samsun genelinde yürütülen ticari faaliyetler ile istihdamın artırılması konusunda yapılması gereken çalışmalar görüşüldü. Toplantıya ayrıca, Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Tevfik Akçay da katıldı. Toplantı sonrası Vali Tavlı ve beraberindekiler, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Havza Fizik Tedavi Merkezini ziyaret ederek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
İş dünyasının sorunları Bakan Şimşek’le paylaşıldı |
28 Mart, 2025 |
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı Salih Zeki Murzioğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in katılımıyla TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun başkanlığında TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleştirilen TOBB Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı.
İstişarede bulunuldu
Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Osman Çelik, Gelir İdaresi Başkanı Bekir Bayrakdar, Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Alpaslan Çakar ve ilgili bürokratların da hazır bulunduğu toplantıda, karşılıklı istişare de bulunuldu. Toplantıda ayrıca, iş dünyasının sıkıntıları, KOBİ’lerin yaşadıkları sorunlar, Oda ve Borsa Başkanlarının ilettiği il ve ilçelerden gelen talep ve öneriler Bakan Şimşek’e aktarıldı.
|
|
|
 |
|
Murzioğlu: “Şirketler siyasi tartışmalarının dışında tutulmalıdır” |
2 Nisan, 2025 |
Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, ekonomik boykot çağrılarına ilişkin yaptığı açıklamada, şirketlerin siyasi tartışmaların dışında tutulması gerektiğini söyleyerek, bu durumun hiç kimseye bir faydası olmadığı gibi ekonomiye de zarar vereceğini belirti.
|
|
|