|
|
Ticaret Bakanı Dr.
9 Mayıs, 2023
Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri ve Oda/Borsa Başkanlarıyla bir araya gelerek istişare toplantısı düzenledi. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) evsahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda Bakan Mehmet Muş, Oda/Borsa Başkanlarıyla karşılıklı istişarede bulunarak, talep ve isteklerini değerlendirdi.
Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri ve Oda/Borsa Başkanlarıyla bir araya gelerek istişare toplantısı düzenledi. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) evsahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda Bakan Mehmet Muş, Oda/Borsa Başkanlarıyla karşılıklı istişarede bulunarak, talep ve isteklerini değerlendirdi. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Samsun AB Bilgi Merkezi ağaç dikme etkinliği gerçekleştirdi |
11 Kasım, 2023 |
Samsun TSO çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Samsun AB Bilgi Merkezi, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu’nun yerel ortaklarıyla birlikte organize ettiği ve aralarında Samsun’un da bulunduğu, 19 şehirde yaklaşık 170 bin fidan dikilmesini hedefleyen ağaçlandırma kampanyası çerçevesinde fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi.
|
|
|
 |
|
Murzioğlu, “İşbirliğine hazırız” |
7 Aralık, 2023 |
Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Giorgi Romanadze ve beraberindeki heyeti kabulünde konuşan Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, iki ülke arasındaki ticareti daha da artırmak ve geliştirmek için işbirliğine hazır olduklarını söyledi.
|
|
|